Latest News Latest news from Burhan Ahmeti

Latest From Our Blog

Ekspozitë e Burhan Ahmetit në Çifte Hamam

0

​Në Çifte Hamam nga 8 dhjetor deri në 17 dhjetor do të hapet ekspozitë e Burhan Ahmetit me vepra si grafika dhe teknika e kombinuar. Continue reading

Exhibition "OPEN STUDIO" Paris

0
03 Dec 2016

Exhibition "OPEN STUDIO" Paris Continue reading

Personal exhibition Galerie INCONTRO Zurich…

0
03 Dec 2016

Personal exhibition Galerie INCONTRO Zurich 2005 Continue reading

Exhibition in Museum of City of Skopje 2008

0
03 Dec 2016

Exhibition in Museum of City of Skopje 2008 Continue reading

Exposition a galerie NU KOZA - DIJON

0

Exposition a galerie NU KOZA - DIJON Continue reading